ААТ "рыбгас Волма" Мінская вобл. Чэрвеньскі р-н. д.Озерный.

заўсёды рады
вашаму званку!

8-0(44) 535-51-38
8-0(29) 182-79-97

Версія для слабавідушчых

Фірмовая катлеты «Волма»

інгрэдыенты:

Фарш рыбны з ​​карпа - 300 г.

яйка- 1 шт.

Аўсяныя шматкі - 2 сталовыя лыжкі

цыбуліна - 1 шт.

Соль - па гусце

Спецыі - па гусце

Цыбуліну нацерці на бурачны тарцы. Усе інгрэдыенты змяшаць і даць пастаяць адзін гадзіну. Шматкі за гэты час ўбяруць у сябе сок, які выцякае з фаршу і набухнут.Готовить можна на пару, смажыць на патэльні.

таксама рэкамендуем